2009. augusztus 31., hétfő

Pasa kebab étlap 36. hét


22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Van egy futáruk, aki megfenyegetett, miután másfél óra várakozás után nem akartam borravalót adni, hanem kértem a visszajárót (először "nem tudok visszaadni", aztán "innen többet ne rendelj, mert idejövök es pofánverlek").
Nem ez volt az első eset, hogy még a minimálisan elvárható szintet sem ütötte meg a futár hangvétele, és bár ilyen súlyú attrocitás eddig velem sehol nem történt (több helyról is szoktam rendelni), de ki tudja, mikor kattan be legközelebb... szóval aki innen rendel, az legyen óvatos!

Egy volt vásárló

Névtelen írta...

Honnan rendeltél?
Sarló vagy Plaza?

Névtelen írta...

Plaza

Névtelen írta...

rendszeres vásárló voltam,heti 2-3 alkalom 1500-2000 forint értékben.a telefonszámom és a hangom alapján azonnal tudta a diszpécser ki vagyok mit és hogyan szeretnék rendelni mert ugyanazt szoktam álltalában...aztán egyszer valami okból kifolyólag teljessen mást küldtek ki mint a rendelésem volt.betelefonáltam és megköszöntem az addigiakat azóta máshonnan rendelek,nem kötelező ott elkölteni a pénzt!
egy volt törzsvásárló...

Névtelen írta...

Hát nekünk sem bírták kihozni a rendelt ételt!!!!
Ennyire nehéz feljegyezni a rendelést????
Kipróbáltuk nem jött be!:(

Névtelen írta...

Hát nem tudom,de hozzánk elég gyorsan kiért(kb39,54.perc :)) és ...csa finom volt,igaz lehetett volna egy kicsit melegebb is a kebab.A pizza viszont no1 (ennyiért?!)

Névtelen írta...

Érdemes innen rendelni???

Névtelen írta...

Szerintem katasztrófális!!Bár ha mondjuk káposztát szeretnék enni nem kebapot biztos díjaznám.Sziget utca.Ja és volt olyan ismim aki visszab....a a pultba.2-szer próbáltuk,többször tuti nem.Tudom nem kötelező ott enni(még szerencse)Az első után még gondoltuk,hogy ez csak véletlen ilyen sz.r.
ZsoLa

Névtelen írta...

kár hogy a cégtulaj még azt sem tudja, hogy kell írni a KEBAP-t :)

Névtelen írta...

Nemtom, én rendszeresen látogatom őket(sziget), semmi problémám nem volt velük.Ritkán rendelek tőlük de igazából minden olyan helyen ahol van kiszállítás ott probléma is merülhet fel. Nem tudok olyan helyet mondani ahonnan rendeltem és mindig kevés idő alatt, meleg, jó kaját kaptam volna és persze a futárok sem mindig pozitívan állnak a dolgokhoz.

Névtelen írta...

Jó finnyásak vagytok! Szerintem akik hozzászóltak, nem igazán éltek soha kolesz és menza koszton. Ennyi pénzért ilyen finomat sehol sem kapsz. Az meg, hogy véletlen mást vittek ki - ok, Te sem tévedtél még soha? Egyszer előfordulhat... De hát leszólni valamit a világ legkönnyebb dolga.

Névtelen írta...

"kebap-t" vagy kebap-ot?:))

Névtelen írta...

A kebab vagy kebap (arab:(کباب) arab eredetű húsétel. Általában birkahúsból készül, és erősen fűszerezett. Formája lehet hosszúkás vagy gömbölyű. Általában nyársra vagy pálcikára felhúzva sütik meg, sokszor nyílt tűzön.
A fűszerezett kevert darálthúsból készült faszénparázson sült hosszúkás húsételt a jugoszláv utódállamokban csevapinak, kicsinyítve csevapcsicsinek (ćevapi/Ћевапи, ćevapčići/Ћевапчићи - többesszámban) hívják, Bulgáriában kabapcse. Romániában, ahol kevesebb fűszerrel, viszont szódabikarbonáttal készítik mici a neve, melynek jelentése „kicsi”. Általában öt darab ujjacska méretű húst tálalnak fel egyszerre. A török neve kebap.
A volt Jugoszlávia területén a csevapcsicsi szokásos kiegészítője a vöröshagyma és az ajvár, Bulgáriában ljutenica, Törökországban az ayran

Névtelen írta...

Én is a plázából rendeltem 2x a kelemenre (kb 3 percnyire autóval ugyebár...de legyen 5)
mind a kétszer tök hidegen küldték ki.
harmadsuorra mondtam, hogy ezt nem veszem át mert nincs mikróm (üres lakás felújítás közben) és hidegen kell a kutyának, erre elkezdett a srác hőbölögni, mire én rácsaptam az ajtót.

Névtelen írta...

Én még soha nem csalódtam a Tóvárosi pizzériában. Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbáljátok ki bátran!!

Névtelen írta...

A május 20.-án írt névtelenek üzenem:
Figyi,azért rendeltek innen emberkék mert azt hitték normális kaját kapnak.A koleszos kajának+menzának mi köze van ehhez a témához???Bár igazad van:ár+minőség.Vágod??Ez az oldal azért van,hogy leírjuk a véleményünket.Nem vagyunk egyformák,rendelj tőlük te.Abban igazad van,hogy már én is tévedtem:amikor tőlük rendeltem...
ZsoLa

Névtelen írta...

Ja és még valami a május 20.-án írt névtelennek:ha megnézed, senki nem kapott ennyi negatív kritikát(ezen az oldalon)mint a Pasa.Talán nem véletlen...
De szerencsére baromi jó ez az oldal így van más választási lehetőség.Adott a szabad választás lehetősége.
ZsoLa

Névtelen írta...

2011. január közepén rendeltem a sziget u-i Pasa-ból és döbbenetemre egy kb. 5cm-es CSÓTÁNY-t!!! találtam a kebapban!!! Hihetetlenül undorító látvány volt...
Azonnal telefonáltam és azt a választ kaptam,hogy ez lehetetlen,vigyem be hozzájuk vagy talán kijön valaki,hogy megnézze...
Felemeltem a hangomat,hogy mit képzelnek magukról,erre felajánlották (nagy nehezen),hogy kapok helyette másikat.Persze elutasítottam,mondván akinek 2 anyja van az egyen vagy rendeljen tőlük valaha az életben.Ismerve a tulajdonosokat cseppet sem csodálkoztam,hogy milyen igénytelen az összes PASA étterem -CSÓTÁNYTEREM- fehérváron...
Ezek után "ajánlom" mindenkinek ezt a gusztustalan helyet...

Névtelen írta...

Erről beszéltem... Na meg az sem véletlen,hogy kb.2 hetente keresnek pultosokat+szakácsokat...ZsoLa

Névtelen írta...

Én a sziget u-i pasában már töbször láttam olyant hogy az a disznó képü fönök egy kanállal végig kóstolgatta a pultban található összes ételt!!!Ennyit az egész helyről és üzemeltetökröl!!!

Névtelen írta...

Igaz nem mostanában (kb 4 hete) romlott étel kaptam sajnos!Rántott sajtot szoktam rendelni zöldéggel egyenesen undorító volt...Ria

Névtelen írta...

Minden ok a Pasaval nem volt problémám.

Megjegyzés küldése